مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

روش مصرف میوه ها ،میوه هایی که خوردن کم آن معجزه و زیاد آن سم است

روش مصرف میوه ها -شاید شما هم از آندسته از افرادی باشید که فکر میکنید گیاهان برای بدن مفید است کاملا درست فکر میکنید اما باید در نظر داشته باشید روش مصرف و مقدار مصرف گیاهان و میوه ها در برنامه غذایی بسیار مهم است و شاید گاهی این ویتامین به سم تبدیل شود آن هم تنها بخاطر استفاده نادرست از این نعمت های خدادادی پس با ما همراه باشید تا شما را با برخی از این میوه هایی که می تواند برای شما مشکل ایجاد کند آشنا کنیم .

مجله اینترنتی انعکاس شاید شما هم از آندسته از افرادی باشید که فکر میکنید گیاهان برای بدن مفید است کاملا درست فکر میکنید اما باید در نظر داشته باشید روش مصرف و مقدار مصرف گیاهان و میوه ها در برنامه غذایی بسیار مهم است و شاید گاهی این ویتامین به سم تبدیل شود آن هم تنها بخاطر استفاده نادرست از این نعمت های خدادادی پس با ما همراه باشید تا شما را با برخی از این میوه هایی که می تواند برای شما مشکل ایجاد کند آشنا کنیم .

روش مصرف میوه ها 

تخصصان هشدار می‌دهند که مصرف بیش‌از‌حد برخی اقلام غذایی، هرچقدر هم که سالم باشند، سلامت شما را به خطر خواهد انداخت:

کلم بروکلی:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

یک ماده غذایی فوق‌العاده و مملو از آنتی‌اکسیدان‌های مفید است که خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، اما زمانی که کلم بروکلی در مقادیر بسیار زیاد مصرف شود، ممکن است منجر به کم‌کاری تیروئید گردد.


شیر بادام و شیرهای گیاهی:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

مشکل جایگزین‌های شیر گاو، مانند شیر بادام، جوی دوسر، کنف، سویا، نارگیل و … این است که آنها اغلب بسیار فرآوری شده هستند و قندهای اضافه زیادی دارند.


چای سبز:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

این چای مملو از کاتچین‌ها یا همان آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به دفع سرطان، التهاب و بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. با این حال، تانن‌های موجود در چای سبز می‌تواند با جذب «آهن غیر هم» (آهن منابع گیاهی) نیز تداخل داشته باشد، بنابراین اگر سطح آهن پایینی دارید یا در معرض خطر کمبود آهن هستید، از نوشیدن چای سبز همراه با وعده‌های غذایی خودداری کنید.


مرکبات:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

در حالی که مرکبات برای اکثر افراد سالم هستند، مرکباتی مانند گریپ‌فروت، می‌توانند با فهرست طولانی از داروها، از جمله برخی استاتین‌ها و آنتی‌هیستامین‌ها تداخل داشته باشند. اگر دارو مصرف می‌کنید، همیشه با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که می‌توانید با خیال راحت مرکبات را مصرف کنید.


برنج قهوه‌ای:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

در حالی که برنج قهوه‌ای می‌تواند منبع غلات کامل باشد، ممکن است بسته به محل رشد آن، سطوح بالاتری از آرسنیک نسبت به برنج سفید داشته باشد. خوردن روزانه برنج قهوه‌ای و محصولات با مشتقات برنج قهوه‌ای می‌تواند منجر به قرار‌گرفتن در معرض آرسنیک بیشتر شود. مسمومیت با آرسنیک می‌تواند باعث ایجاد عوارض جدی در سلامتی و حتی مرگ شود.


آب:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

نوشیدن بیش‌از‌حد آب در مدت زمان کوتاه می‌تواند تعادل الکترولیت‌ها را مختل کند و به نوبه خود منجر به کاهش خطرناک سطح سدیم شود.


اسفناج:

افراط در خوردن این خوراکی‌ها شما را تای پای مرگ می‌برد!

اکثر مردم تقریباً به‌اندازه کافی سبزیجات برگ‌دار، از جمله اسفناج، در رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنند. سبزی‌های برگدار منبع فوق‌العاده کم‌کالری ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله منیزیم، لوتئین، اسید فولیک و ویتامین K هستند. اما برای افرادی که شایع‌ترین نوع سنگ کلیه، اگزالات کلسیم را دارند، اسفناج می‌تواند مشکل‌ساز باشد، زیرا حاوی سطوح بالایی از اگزالات است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.