مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

40 پروژه مدیریت شهری منطقه 20 به بهره برداری رسید

حناچی مطرح کرد؛

تلاش برای توسعه حمل و نقل عمومی در شهرری

شهردار تهران در آیین بهره برداری از پروژه های مدیریت شهری منطقه 20 بر ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی در شهرری تاکید کرد.

 پیروز حناچی در آیین بهره برداری از پروژه های مدیریت شهری در منطقه 20 ضمن تقدیر از مسئولان شهری برای افتتاح این پروژه ها درباره شهرری گفت: جای تقدیر دارد که این تلاش ها برای تاریخی ترین منطقه تهران یعنی شهرری صورت گرفت و مهم تر اینکه بخشی از این پروژه ها مربوط به بانوان بود؛ افرادی که کمتر در شهر به سلامت آن ها توجه می کنیم. براین اساس، امیدوارم این فعالیت ها در نشاط و سلامت جامعه و بانوان شهرمان موثر باشد.

وی با اشاره به مناسبت شب یلدا و اینکه این مناسبت بعد از پاییز و برگ ریز درختان برای پاسداشت روشنایی برگزار می شود و نشان از فرهنگ قدیم و پرسابقه کشور ما دارد، عنوان کرد: شهر ری 6 هزار سال تمدن دارد و در برج طغرل سه لایه تمدنی دیده می شود. از آن تمدن عظیم تنها یک دیواره از حرم حضرت عبدالعظیم، برج طغرل و یک اثر مرمت شده ساسانی و بخشی از دژ رشکان باقی مانده است. شاید حوادث تاریخی و زمین لرزه های پیاپی باعث از بین رفتن تمدن باشد.

شهردار تهران تصریح کرد: ری همواره در تاریخ سرزمین ما شناخته شده بوده و سهم بسیار عمده ای از جاده ابریشم را به خود اختصاص داده است. ما در این منطقه مقبره حضرت عبدالعظیم را داریم که برای آن ها که حج نمی توانند بروند، یک زیارتگاه است و فضیلت های بسیاری برای آن ذکر شده است. گورستان ابن بابویه نیز نشان دهنده قدمت ری است و بخشی از تاریخ دوران معاصر را به خود اختصاص می دهد .

وی با بیان این که در فرهنگ ما ری را به عیاری و جوانمردی می شناسند، گفت: تلاشمان در شهرداری برای منطقه ری این است که کارهای ویژه ای انجام دهیم؛ تراکم نفر در هکتار در این منطقه بسیار بالاست و بسیاری از محرومیت ها هم وجود دارد که این ها باعث شده هزینه های بیشتری نسبت به سرانه در این منطقه داشته باشیم. ما تلاش می کنیم حمل و نقل عمومی را در این منطقه گسترش دهیم. ظرفیت های فراوانی در این محدوده وجود دارد و تلاش می کنیم آن ها را فعال سازیم. بخش های مغفول در طرح تفصیلی نیز باید درباره این منطقه اجرا شود.

حناچی به «کارخانه سیمان ری» نیز اشاره و تصریح کرد: در شهرری ظرفیتی داریم که کمتر به آن توجه شده است و می تواند خود به عنوان یک موتور محرک باشد. وقتی کشتارگاه تهران تغییر عملکرد داد و تبدیل به یک مکان فرهنگی شد، تاثیر فرهنگی عمیقی بر محیط اطراف خود گذاشت. ما در شهرری نیز کارخانه سیمان ری را داریم که با آن ایران را ساختیم. قرار است این کارخانه تبدیل به یک ظرفیت فرهنگی شود. امیدوارم با حل مشکلات حقوقی بتوانیم این کار را انجام دهیم.

وی به موضوع پسماند و مجتمع آرادکوه نیز پرداخت و گفت: طرح کاپ برای حل مشکل پسماند است؛ در ابتدای این دوره از مدیریت شهری روزانه حدود 7 هزار تن به آرادکوه زباله منتقل می شد که این رقم را توانستیم به 6300 تن برسانیم. ایده آل ما این است که زباله ای به آرادکوه منتقل نشود. در واقع، ما ناچار به بازیافت زباله از منازل هستیم و پسماندهایی مانند شیشه، چوب و فلز باید از خانه بازیافت شود.

حناچی با اشاره به تمرکز کشور در تهران تصریح کرد: بخشی از مشکلات ما ناشی از تمرکز است؛ 25 درصد تولید ناخالص ملی و 20 درصد جمعیت در کمتر از دو درصد مساحت سکونت دارند که در شهرسازی و مدیریت شهری به این موضوع «تمرکز» می گویند. ما از قزوین تا فیروزکوه تحت تاثیر این تمرکز هستیم که حسن این تمرکز وجود اشتغال در کشور و عیب آن غیرقابل مدیریت بودن مشکلات است.

وی با بیان اینکه باید سیاست های عدم تمرکز را در تهران اعمال کنیم، گفت: در این نگاه بهشت زهرا (س) نباید دیگر توسعه بیابد و به دنبال گورستان های دیگری در تهران باشیم. در انتهای سال وقتی همه برای پاسداشت عزیزانشان به بهشت زهرا (س) می آیند تمامی شریان های منتهی به بهشت زهرا قفل می شود که این امر مشکل ساز است. بر همین مبنا ما تلاش می کنیم که به تمرکزها دامن نزنیم.

حناچی در ادامه بر گسترش میادین میوه و تره بار تاکید و تصریح کرد: در این میادین مردم میوه و برخی اقلام مصرفی را تهیه می کنند. تلاش می کنیم تا با فعال سازی بیشتر میادین میوه و تره بار در شرایط اقتصادی فعلی کشور، از آلام مردم کم کنیم.

رییس شورای شهر تهران:

مشکلات کلانشهر تهران نباید به شهرستان ری تحمیل شود

 محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در آیین بهره برداری از پروژه های مدیریت شهری در منطقه ۲۰ شهر تهران گفت: همان‌طور که می دانید در ابتدای روز پایانی پاییز هستیم که به روز شب یلدا از آن یاد می شود و این روز را گرامی می‌داریم.

وی با بیان اینکه مفهوم یلدا و گرامیداشت آن از آن جهت است که امشب تاریک ترین شب سال به پایان میرسد و به افزایش روشنی و کاهش تاریکی حرکت می کنیم افزود: برای ما هم این امید وجود دارد که در این روزهایی که سخت ترین شرایط اقتصادی را می گذرانیم طی می شود و به شرایط بهتری می رسیم.

وی با اشاره به اینکه شهرری از لحاظ مشکلات زیست محیطی شرایط خوبی ندارد، گفت: مشکلات کلان شهر تهران از جمله آلودگی هوا، پسماند و توسعه بهشت زهرا (س) نباید به شهرستان ری تحمیل شود.

رییس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش تحمیل مشکلات کلانشهر تهران به شهرستان ری را اصلی‌ترین دلیل مطرح شدن بحث جدایی ری از تهران دانست و افزود: شهرداری تهران باید نگاه ویژه‌ای به این شهر تاریخی و فرهنگی داشته باشد و پسماندهای تولید شده در تهران باید در محل تولید از طریق تفکیک و تبدیل از بین برود.

هاشمی تصریح کرد: انتقال پسماندهای تهران به آراد کوه کهریزک باعث مشکلات فراوانی مانند بوی نامطبوع، آلودگی زیست محیطی و تردد کامیون‌ها می شود که باید با اجرای برنامه‌های درست این مشکلات در محل برطرف شوند.

وی با بیان اینکه توسعه بهشت زهرا (س) مشکلات فراوانی از جمله ترافیک را به مردم جنوب تهران تحمیل می کند، تاکید کرد: چهار قبرستان در طرح توسعه کلان شهر تهران مطرح شده است که باید مسئولان شهری پیگیر آن باشند.

هاشمی در خصوص پسماندهای کلان شهر تهران نیز عنوان کرد: طرح جامع پسماند در مرحله مطالعاتی قرار دارد و بر اساس آن باید پسماندهای تولید شده در هر محل در همان جا تبدیل و تفکیک شود تا شاهد زباله گردی و زباله دزدی در سطح شهر نباشیم.

وی با اشاره به اینکه مطالبات مردم شهرستان ری از شورای اسلامی تهران، ری و تجریش کاملا به حق است، یاآور شد: اگر شهرداری تهران مشکلات زیست محیطی که به شهرری تحمیل کرده است را برطرف نمایند دیگر شاهد بحث‌های مانند جدای ری از تهران توسط مردم و نمایندگان شورا نخواهیم بود.

شهردار منطقه 20 :

ری در دیپلماسی شهری واجد برگ های ارزشمندی است

فرهاد افشار شهردار منطقه ۲۰ در این مراسم گفت: امروز توفیق داشتیم 40 طرح شهری در راستای ارتقاء سرانه‌های فرهنگی، ورزشی، خدماتی، عمرانی و ترافیکی شامل بوستان، فضای سبز، فضاهای ورزشی، تعریض معابر، پیاده رو، احداث پل‌های عابر پیاده، اقدامات ترافیکی، اقدامات زیرساختی مسیل‌ها و زیباسازی شهری در این منطقه به بهره برداری برسد.

شهردار منطقه ۲۰ در آیین بهره برداری از پروژه های مدیریت شهری در منطقه ۲۰ شهر تهران گفت: این پروژه ها در راستای سیاست گذاری های شورای اسلامی شهر تهران به اجرا درآمد.

افشار گفت: ری در دیپلماسی شهری واجد برگهای ارزشمندی است که اگر به این موضوعات هویت بخش توجه شود جایگاه منطقه ای و کشوری و جهانی ری بیش از پیش درخشان می شود.

وی افزود: ری مهمترین شهر در مسیر جاده ابریشم بوده است و بزرگانی در حوزه های مختلف علوم در این شهر زندگی کرده اند که توجه به آنها می تواند باعث درخشیدن بیشتر ری شود.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها در راستای ارتقای سرانه‌های زیست شهری افتتاح می‌شود تصریح کرد: ری دارای ارزش‌های ریسک پذیری است و هویت ری می‌تواند موجب ارتقاء برندینگ شود.

شهردار منطقه 20 افزود: لازم است که در خصوص ارتقاء برندینگ ری در کلان کشور کاری صورت گیرد و امیدواریم با نگاه مثبت شهردار تهران این جایگاه در ری ایجاد شود.

گفتنی است علاوه بر افتتاح بوستان خانواده، پروژه فرا منطقه ای پایانه و پارک سوار جوانمرد قصاب، بوستان بانوان و  مقبره شهدای گمنام، پروژه بوستان توسکا به وسعت 8 هکتار با حضور خانواده شهیدان عباسپور و احمد جانفشان؛ پروژه خیابان کامل (بلوار شهدای ایرانیت) به مساحت 3 هکتار با حضور خانواده شهید حسن صادقی، زمین چمن مجموعه ورزشی شهید مدرس با حضور خانواده شهیدان گلشنی و پیست دوچرخه سواری بانوان به طول ۱۵۰۰ متر با حضور خانواده شهیدان فاتحی و فرج زاده به عنوان پروژه های کلان از میان ۴۰ پروژه شهری به صورت ویدیو کنفرانس به بهره برداری رسید.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از رضا معلم معاون خدمات شهری و محیط زیست، ابوذر ریاضی معاون حمل و نقل و ترافیک و یوسف علی دهقان معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 20 به پاس زحمات انجام شده در اجرای پروژه های این منطقه تقدیر شد.

عضویت در خبرنامه سایت
عضویت در خبرنامه سایت
با عضویت در خبرنامه پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری هر روز صبح اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید
شما هر زمانی بخواهید می توانید خارج شوید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استفاده از خدمات بهتر سایت برخی از کوکی های مرورگر ذخیره شوند تا با سرعت بیشتری اطلاعات بازخوانی شود و مشکلی نداشته باشید پذیرفتن ادامه