کیک خانگی ای که درست کرده ام نم دارد و حفره حفره شده، چه کار کنم؟

کیک نم دارد

1 – کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

2 – کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده ( تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغز پخت نیست )

3 – مقدار یکی از 3 ماده اولیه ( شکر،مایعات و روغن ) زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!

کیک حفره حفره داره

1 – دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

2 – میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.

3 – زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

منبع : سوران

حفرهخانگیخیسکیکمشکل در پختنم
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما