طرز تهیه تارت موکاچینو

 

مواد لازم:

    آرد 225 گرم

    نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر شکر 50 گرم

    پودر کاکائو 30 گرم

    کره سرد و خرد کرده 125 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد درشت

    آب 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

    شکلات تلخ 300 گرم

    خامه صبحانه 300 میلی لیتر

    قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری

    آب جوش 2 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

    خامه پر چرب 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

    پنیر ماسکارپونه 60 گرم

    پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1-آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.

2-سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

3-اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.

طرز تهیه مواد میانی:

 شکلات و خامه را به روش بن‌ماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آن‌گاه بگذارید خنک شود.

طرز تهیه مواد رویه:

همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

منبع : شور و شیرین

تارتتهیهطرزموکاچینو
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما