روش تهیه کیک گل آفتابگردان

مواد لازم:

    تخم‌مرغ 6 عدد (درشت)

    شكر 150 گرم

    آب جوش 1 قاشق سوپخوری

    وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

    آرد 200 گرم

    بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

    خامه‌ی فرم گرفته 700 گرم

    رنگ خوراكی سبز چند قطره

    پودر كاكائو 2-3 قاشق سوپخوری

    خمیر مارسیپان 300 گرم

    رنگ خوراكی زرد چند قطره

طرز تهیه:

1-ابتدا گفتن این نكته ضروری است كه این میزان مواد برای تهیه یك عدد كیك می‌باشد.

2-ما در اینجا به 2 عدد كیك با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازه‌ها یك عدد كیك دیگر نیز تهیه كنید.

3-برای تهیه‌ی كیك اول زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

4-حالا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه باقیمانده‌ی شكر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.

5-سفیده را آرام به زرده اضافه كنید، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.

6-به حدی كه مواد با هم مخلوط شوند.

7-اكنون مایه را درون قالب گردی با قطر 23 سانتیمتر كه چرب كرده‌اید و كاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

8-كیك دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنك شدن، كیك‌ها را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید.

9-یك قسمت را كنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی كیك و دیواره‌های آن را با خامه بپوشانید.

10-اكنون لایه‌ی كنار گذاشته را روی كیك قرار دهید و اطراف آن را با خامه‌ی سبز رنگ و با ماسوره‌ی برگ، خامه بزنید.

11-سپس با خامه‌ی شكلاتی و ماسوره‌ی شكوفه، مانند شكل تمام سطح كیك را تزئین كنید.

12-اكنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگ‌هایی از آن آماده سازید. دور تا دور كیك را با گلبرگ‌های مارسیپانی تزئین كنید.

یادآوری:

 می‌توانید به جای پودر كاكائو، از كمی شكلات آب كرده برای شكلاتی كردن خامه استفاده نمائید.

منبع : آشپزباشی

آفتابگردانتهیهخمیرطرزگل
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما