طرز تهیه شیرینی انگشت پیچِ همدانی

مواد لازم:

        شکر 1 کیلو

        سفیده تخم مرغ 3 عدد

        جوهر لیمو 1/8 قاشق چایخوری

        آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
 
1.شکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و تا جایی که یک بند انگشت روی آن را بگیرد، آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

2. بعد از این که شربت قوام آمد ، جوهر لیمو را داخل آن بریزید. اجازه دهید تا مخلوط بجوشد سپس تست کنید که شربت حسابی کشدار شده باشد.
 
3.حال حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.

 4.حین این که شربت خنک می شود،  سفیده ها را به میزانی که پف کند هم بزنید.
 
5. سپس آن را به شربت اضافه و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار شود.
 
6. انگشت پیچ آماده است،  اما می توانید برای بهتر شدن  عطر و طعم آن ، گلاب هم اضافه کنید و در زمان هم زدن مواد از مقداری دارچین استفاده کنید.

منبع : وب‌سایت ایران کوک

انگشتپیچتهیهشیرینیطرز
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما