طرز تهیه تبوله عدس

 

 
مواد لازم:

        عدس 200 گرم

        پیازچه 1 دسته

        گوجه گیلاسی 200 گرم

        جعفری تازه 1 دسته

        نعنای تازه 1 دسته

        روغن زیتون بکر

        لیمو ترش بزرگ 1 عدد

 طرز تهیه:
 
1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.

3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.

منبع :وب‌سایت ایران کوک

تبولهتهیهطرزعدس
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما