طرز تهیه سس تند و آتیشین

 
مواد لازم:

        ۴ تا ۶ عدد فلفل هالوپینو تازه

        ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای

        ۱ پیمانه خامه ترش

        ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده

        ۳/۴ پیمانه + ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

        نصف پیمانه پودر سوخاری

        ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده

        ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک

 

طرز تهیه:

1. فلفل های هالوپینو را از وسط دو نیم کنید. آنها را برعکس درون سینی چیده و حرارت دهید تا پوست آنها سیاه شده و از گوشت جدا شود.

2. سینی را از روی حرارت بردارید و پوست فلفل ها را جدا کرده و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.

3. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

4. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط کنید.

5. پنیر چدار، ۳/۴ پیمانه پنیر پارمسان و هالوپینوهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

6. آنها را درون یک ظرف مربعی بریزید و سطحشان را صاف کنید.

7. در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، کره آب شده، ۱/۴پیمانه پنیر پارمسان و جعفری خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.

8. مخلوط پودر سوخاری را روی مخلوط هالوپینو بریزید.

9. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح مواد برشته و طلایی شوند.

10. این دیپ را با نان یا کراکر می توانید سرو کنید.

منبع :روزیاتو

آتیشینتندتهیهسسطرز
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما