پای کیک پنیری؛ عصرانه‌ای لذیذ و مقوی

مواد لازم:

    مارشمالو (18) عدد

    بیسکویت (8) عدد

    شیر (3/4) شیر پیمانه

    خامه (1) پیمانه

    شکر (3/4) پیمانه

    چیپس شکلات (1 1/2) پیمانه

    خامه (1/2) پیمانه

طرز تهیه:

1-ابتدا بیسکویت ها را خورد میکنیم و داخل قالب را با فویل می پوشانیم.
 

2-سپس شیر را به بیسکویت اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه درون فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود.
 

3-مارشمالو را 30 ثانیه درون مایکروویو می گذاریم تا کاملا آب شود خامه و شکر را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و روی بیسکویت میریزیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم.
 

4-سپس شکلات را به صورت حرارت غیر مستقیم و یا درون مایکروویو آب میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و پس از گذشت یک ربع روی مارشمالو میریزیم.
 

5-سپس به مدت 3 ساعت درون فریزر می گذاریم و سپس به اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم.
 

منبع :دست ساز

پایپنیریعصرانهایکیکلذیذمقوی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما