قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

مواد لازم:

    بادام پوست‌گرفته‌ی خام 150 گرم

    شكر 200 گرم

    سفیده‌ی تخم مرغ 3 عدد

    وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

    مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم

طرز تهیه:

1-بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ كنید.

2-اگر خمیر سفت شد، كمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود.

3-سپس آن را داخل قیف پارچه‌ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

4-آن‌گاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید.

5-بعد در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی‌رنگ شود.

6-پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

7-این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشك می‌شود.

منبع :  شور و شیرین

تبریزیشیرینیقرابیهقیمتگرانمجلسی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما