چهارگوش های شکلاتی بدون پخت

 

مواد لازم:
 

     شکلات خالص : 275 گرم

     کره : 175 گرم

    شربت قوام آمده : 4 قاشق غذاخوری

    بیسکویت : 175 گرم

     برنجین تفت داده شده : 25 گرم

     گردو خرد شده : 50 گرم

     گیلاس درشت خرد شده : 100 گرم

     شکلات سفید جهت تزیین : 25 گرم

طرز تهیه :

1. شکلات خالص را با کره و شربت در کاسه بزرگی ریخته و روی قابلمه ای پر از آب جوش بگذارید تا ذوب شود . مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند .

2. بیسکویت ها را به اندازه کوچک خرد نمایید و همراه برنجین , گیلاس و گردو و به مخلوط شکلات را اضافه نمایید .

3. داخل یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 18 سانتیمتر را کاغذ روغنی بگذارید و مایه آماده شده کیک را در آن بریزید و با استفاده از قاشق سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . مواد را به مدت 2 ساعت خنک نمایید .

4. جهت تزیین روی آن , شکلات سفید را آب نمایید و آن را روی کیک به هر شکلی که دوست دارید بریزید و بگذارید خودش را بگیرد . هنگام سرو کیک را با دقت از داخل قالب درآورید و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید و کیک را به 16 قسمت چهارگوش برش دهید .

توصیه سرآشپز:

می توان به جای برنجین از پودر نارگیل هم استفاده نمایید .

منبع : آوای سلامتی

بدونپختچهارگوششکلاتیهای
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما