دستور تهیه شورت‌کیک توت‌فرنگی به ساده‌ترین روش

فصل بهار و بخصوص ماه اردیبهشت برای بسیاری از ما یادآور توت فرنگی‌های خوشرنگ و خوشمزه است. میوه همه کاره که در همه جا در کنار ماست از انواع کیک و شیرینی گرفته تا مربای صبحانه. این میوه خوش ظاهر به دلیل رنگ زیبایش وقتی در کنار خامه قرار می‌گیرد تضاد جالبی ایجاد می‌کند. اگر مقداری توت فرنگی تازه در خانه دارید وقت خوبی برای درست کردن شورت کیک توت فرنگی است. این دستور بسیار ساده است و به راحتی حتی توسط مبتدی‌ترین افراد به راحتی درست می‌شود. این شیرینی خوش رنگ و ظاهر را درست کنید تا جلوی مهمانهایتان حسابی بدرخشید.

مواد لازم برای شورت کیک توت فرنگی ساده

برای آماده کردن توت فرنگی

  • توت فرنگی شسته و چهار قاچ شده: ۹۰۰ گرم
  • شکر سفید: ۱/۴ پیمانه
  • آب لیموی تازه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری، ابتدا پوست را رنده کنید و برای بیسکویت کنار بگذارید

مواد لازم برای بیسکویت

  • پوست لیموی بسیار ریز رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱/۴ پیمانه + ۱ قاشق چایخوری
  • آرد: ۲ پیمانه سرصاف
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱/۲ پیمانه، بریده شده به مکعب‌های کوچک
  • خامه پرچرب: ۱ و ۱/۴ پیمانه سرد

برای تزئین خامه (خامه شیرین)

  • خامه پرچرب سرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. توت فرنگی، شکر و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ بریزید و کمی بهم بزنید تا ترکیب شوند. آن‌ها را کنار بگذارید تا با هم خیس بخورند.

۲. یک سینی فر را با کاغذ مخصوص فر پوشانده و فر را با حرارت ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. رنده پوست لیممو و ۱/۴ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. با انگشتان دست کمی چنگ بزنید تا شکر بوی لیمو بگیرد.

۳. مواد خشک، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید.

۴. کره را اضافه کنید و با استفاده از انگشتان دست درون آرد مخلوط کنید تا زمانی که تکه‌های نخود مانند شکل بگیرند.

۵. خامه را روی آن ریخته و با چنگال مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. خمیر باید حالت چسبناک داشته باشد.

۶. خمیر را به ۸ تکه تقسیم کنید، تکه‌های خمیر را با استفاده از یک قاشق بزرگ یا اسکوپ بستنی داخل سینی بگذارید با ۲ اینچ فاصله بین هر کدام. روی آن‌ها را صاف نکنید.

۷. روی بیسکویت‌ها را شکر بپاشید.

۸. بیسکویت‌ها را در فر بپزید تا زمانی که ته آن‌ها کاملا طلایی و روی آن‌ها قهوه‌ای روشن شود یعنی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

۹. خامه و شکر را در کاسه همزن بریزید و با قطعه خامه زن روی سرعت متوسط به زیاد بزنید تا حدی که روی آن کمی بالا بیاید (زیاد نزنید) در حدود ۹۰ ثانیه.

۱۰. برای سرهم کردن شورت کیک توت فرنگی، بیسکویت‌ها را به دو نیم کرده با قاشق روی آن‌ها توت فرنگی گذاشته و مقداری خامه را روی آن‌ها بگذارید. در انتها نیمه دیگر بیسکویت را روی آن بگذارید.

منبع: thekitchn

بهتهیهتوتفرنگیدستورروشسادهترینشورتکیک
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما