طرز تهیه خورش کلم بروکلی

 
مواد لازم:

    روغن به میزان لازم

    گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو

    کلم بروکلی 250 گرم

    دارچین 1قاشق چایخوری

    سیر 2حبه

    زردچوبه نصف قاشق چایخوری

    فلفل قرمز 1سوم قاشق چایخوری

    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

    پیاز 1عدد

    نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم 25 دقیقه بپزد. این خورش هم با نان و هم با برنج سرو می شود.

نکات:

1)دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود.

2) در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشتی استفاده کنیم، حتماً‌ باید در انتهای پخت، وقتی گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلی را به خورش افزود.

3)بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود.

4)برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است.

5)اضافه کردن مقداری زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر میکند.

منبع : سوران

بروکلیتهیهخورشطرزکلم
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما