مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی

اجازه دهید کمی در مورد محسنات این مافین صحبت کنیم. این مافین به راحتی درست می‌شود و شما نیازی به همزن و دردسر‌های آن ندارید. طعم و بافت آن به صورتی است که همه آن را دوست خواهند داشت مگر اینکه دیگر خیلی خیلی بد غذا و مشکل پسند باشند. این مافین کلاسیک شایسته توجه است، چون همه چیز‌های خوب را با خود دارد، پس چرا آن را درست نمی‌کنید.

مواد لازم:

  • آرد گندم کامل: ۱ پیمانه
  • آرد همه کاره: ۳/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  • جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۶۰ گرم)
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
  • سس سیب: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سیب زرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه رنده شده
  • هویج: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • نارگیل رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • کشمش: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس روشن کنید. ۱۵ کاغذ مافین را داخل قالب فلزی خود قرار دهید و کمی با اسپری آشپزی، اسپری کنید تا به مافین‌ها نچسبند.

۲. آرد گندم، آرد همه کاره، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. در یک کاسه دیگر، شکر قهوه‌ای، روغن مایع، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند.

۴. سیب، هویج و نارگیل را ریخته و بهم بزنید.

۵. ترکیب آرد، گردو و کشمش را هم به آن اضافه کرده و کمی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند.

۶. خمیر را داخل کاغذ‌های مافین بریزید. نیازی نیست که سطح آن‌ها خیلی صاف و مرتب باشد. قالب مافین را در وسط فر قرار داده و به مدت ۱۹ تا ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند.

۷. ابتدا چند دقیقه بگذارید داخل قالب خنک شوند، سپس آن‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شوند. برای در صورت مصرف نشدن در همان زمان، آن‌ها را در ظرفی دردار بگذارید.

نکات مهم

  • می‌توانید فقط از آرد گندم کامل به جای مخلوط دو نوع آرد استفاده کنید. اگر از آرد سفید استفاده کنید بافت و ظاهر آن یکدست‌تر خواهد شد.
  • برای سالمتر بودن این مافین، فقط از آرد گندم کامل استفاده کنید، شکر را به ۱/۲ پیمانه کاهش دهید یا به جای نیمی از آن عسل استفاده کنید. چند قاشق غذاخوری سبوس گندم، جو دوسر یا تخم کتان را برای مغذی بودن به آن اضافه کنید. از روغن زیتون سبک به جای روغن مایع استفاده کنید.
  • می‌توانید حتی کدو سبز رنده شده و یا آناناس رنده شده داخل آن استفاده کنید.
  • برای نگهداری طولانی مدت می‌توانید آن را در ظرفی دردار گذاشته و به مدت ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید.

منبع: cookingclassy

سیبصبحانهایگردومافینمقوی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما