آموزش تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای مرحله به مرحله

وب‌سایت غذالند: ترشی فلفل دلمه‌ای یکی از ترشی‌های خوشمزه و خوش رنگی است که با تنوع رنگی که دارد باعث افزایش اشتها و دلنشین شدن سفره‌ها خواهد شد؛ بنابراین به شما توصیه می‌کنیم که این ترشی خوشمزه را حتما در منزل آماده و استفاده کنید.

اکثر خانواده‌های ایرانی علاقه زیادی به استفاده از انواع ترشی در کنار غذا‌های خود در وعده ناهار و شام دارند؛ بنابراین یاد گرفتن روش تهیه انواع مختلف ترشی خالی از لطف نیست و می‌توانید سفره‌های خود را رنگین‌تر و گرم‌تر کنید. در این ترشی خوشمزه از موادی مانند فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز تند، خیار، گل کلم، ادویه ترشی و برگ بو استفاده می‌شود. هر چند می‌توانید به جای استفاده از گل کلم در این ترشی از کلم قرمز هم استفاده کنید. همان طور که از اسم این ترشی پیدا است ماده اصلی آن فلفل دلمه‌ای است که با طعم ویژه‌ای که دارد مورد علاقه افراد زیادی است.

شاید بسیاری از افراد تصور کنند که، چون فلفل دلمه‌ای طعم تندی ندارد دارای خواص زیادی نیست، اما این تصور اشتباه است. فلفل دلمه‌ای منبع ویتامین‌های گروه B. است. از جمله ویتامین‌های گروه B. می‌توان به B۶، تیامین و ریبو فلاوین اشاره کرد. همچنین این فلفل خوشمزه حاوی مقادیر بالای آهن، فیبر و پروتئین است. این گیاه خوشمزه علاوه بر طعم ویژه‌ای که دارد با رنگ‌های زیبا و دلنشین خود باعث خوش رنگ شدن غذا‌ها می‌شود.

این فلفل خوشمزه به دلیل اینکه دارای مقادیر بالایی از آب میان بافتی است یک سبزی کم کالری محسوب می‌شود. فلفل دلمه‌ای به دلیل دارا بودن ویتامین C. خواص آنتی اکسیدانی هم دارد؛ بنابراین مصرف فلفل دلمه‌ای باعث کاهش استرس و اضطراب شما خواهد شد. شما می‌توانید با مصرف فلفل دلمه‌ای در رژیم غذایی خود ویتامین C. مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.

مواد لازم

  • برگ بو: ۳ عدد
  • ادویه ترشی: ۳ قاشق مرباخوری
  • سرکه: ۲ پیمانه
  • فلفل سبز تند: ۱۰ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • گل کلم: ۱ عدد (کوچک)
  • خیار: ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۳ عدد (رنگی)
  • نمک: به مقدار لازم

مراحل پخت

۱. پس از شستن گل کلم و فلفل دلمه ای‌ها با آب و نمک آن‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا به خوبی خشک شوند.

۲. فلفل دلمه‌ای و گل کلم را خرد کرده و روی پارچه تمییز قرار دهید.

۳. یک شب زمان لازم است تا فلفل دلمه‌ای و گل کلم‌های خرد شده روی پارچه بمانند و خشک شوند.

۴. پس از گرفتن آب اضافی آن‌ها خیار را خرد کنید و روی خیار‌ها ۲ قاشق چایخوری نمک بریزید.

۵. پس از ۱ ساعت خیار‌ها را با آب سرد بشویید.

۶. در یک قابلمه مناسب سبزیجات خرد شده را بریزید.

۷. روی سبزیجات خرد شده آبی که از قبل جوشانده و خنک شده را بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

۸. سپس ما بقی مواد را داخل آب جوش بریزید تا بپزند.

۹. مواد باید به مدت ۵ دقیقه بجوشند.

۱۰. سپس آن‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

۱۱. در یک ظرف جداگانه سرکه را همراه با برگ بو و فلفل سبز تند و ۲ قاشق چایخوری نمک به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

۱۲. پس از سرد شدنِ سرکه، سیر و ادویه ترشی و سبزیجاتی که خرد کرده اید را داخل شیشه ریخته و سرکه را نیز روی آن‌ها بریزید.

نکات:

 

  • ترشی را در جای خنک قرار دهید.
  • استفاده از هویج در این ترشی اختیاری است.
  • به جای گل کلم می توان از کلم قرمز هم در این ترشی استفاده کرد.

 

آموزشبهترشیتهیهدلمهایفلفلمرحله
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما