دستور تهیه غذا‌های متنوع با لبو

 فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا می‌دانستید که چه غذا‌های متنوعی با لبو می‌توان پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته می‌شود، نیست؟

سوپ لبو

مواد لازم:

  • ۲۵ گرم کره
  • ۲ عدد پیاز بزرگ خردشده
  • ۲ شاخه کرفس خردشده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • ۳۵۰ گرم سیب زمینی خردشده
  • ۴۰۰ گرم آب سبزیجات
  • ۷۵۰ گرم لبوی پخته خردشده
  • ۸ قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی

طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه روی حرارت کم کره را ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. سپس سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا معطر شود.

۲. سیب زمینی‌ها و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید تا جوش بیاید، سپس در ظرف را ۲۵ دقیقه ببندید تا سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و آبش را اضافه کنید. مخلوط کنید تا پوره شوند. نمک و فلفل آن را تست کنید.

۳. قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید تا سوپ گرم شود. سپس سوپ را بین ۸ کاسه تقسیم کرده و با خامه یا ماست و چیپس لبو تزئین کنید.


براونی لبو و زنجبیل

مواد لازم

  • ۱۰۰ گرم کره به اضافه مقداری برای چرب کردن
  • ۲۲۵ گرم شکلات تخته‌ای خردشده (کاکائوی ۷۰ درصد)
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲۰۰ گرم شکر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • ۱۵۰ گرم آرد
  • ۵۰ گرم پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۲۵۰ گرم لبوی پخته رنده شده
  • ۵۰ گرم زنجبیل خردشده

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب ۲۰ سانتیمتر مربعی را چرب کنید و با کاغذ نسوز بپوشانید.  شکلات و کره را با هم در یک تابه بزرگ روی حرارت کم ذوب کنید و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.

۲. در این حین، با استفاده از یک همزن دستی تخم مرغ و شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا روشن و پف کرده شود (حدود ۵ دقیقه). پودر کاکائو و جوش شیرین را روی آرد الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را با لبو، زنجبیل و مخلوط شکلات ذوب شده ترکیب کنید.

۳. سپس خمیر را در قالب بریزید و ۳۵ دقیقه در فر بگذارید یا تا وقتی بپزد.


سالاد لبو و هویج

مواد لازم

  • ۸۰۰ گرم لبوی خام
  • ۳ عدد هویج بزرگ رنده شده
  • ۲ عدد پرتقال
  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا
  • ۴۰ گرم پسته خردشده
  • یک جفت دستکش یکبار مصرف

طرز تهیه:

۱. دستکش یکبارمصرف خود را بپوشید، سپس لبو را پوست کنده و رنده کنید. در یک کاسه بزرگ بریزید و با هویج رنده شده ترکیب کنید.

۲. قسمت نارنجی رنگ و آب پرتقال را با سرکه سیب و شربت افرا ترکیب کنید و روی سبزیحات رنده شده بریزید.

۳. با یک چاقوی تیر، پوست و همه قسمت‌های سفید رنگ باقیمانده پرتفال را جدا کرده و با دقت گوشت آن را جدا کنید و به همراه پسته سالاد را تزئین و فورا میل کنید.


سالاد لبو و کلم قرمز پخته

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز متوسط خردشده
  • یک حبه سیر له شده
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک عدد کلم قرمز متوسط خردشده
  • یک عدد لبوی متوسط خردشده
  • برگ یا پودر آویشن
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

۲. مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن‌ها را هم بزنید.

۳. با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

باتهیهدستورغذاهایلبومتنوع
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما