مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

جمع آوری معتادان متجاهر و کارتن خواب های شهر ری در طرح ارتقاء امنیت اجتماعی

فرمانده انتظامی شهرستان ری از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و جمع‌آوري بیش از 550 معتاد متجاهر به مدت30 روز در این شهرستان، خبر داد و گفت: این افراد برای طی مراحل درمان به مراکز ماده 16 معرفی شدند.

0 319

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری، سرهنگ ” محمد قاسم طرهانی ” در تشریح این خبر بیان داشت: در اجرای رسیدگی به مطالبات و خواسته های مردمی طرح جمع آوری معتادان متجاهر و کارتن خواب در چندین مرحله در 30 روز گذشته با هدف پیشگیری از وقوع جرم و معرفی به مراکز درمانی، مطابق با دستورالعمل های مصوب عملیاتی شد.

وي افزود: در اين طرح که با هماهنگی مقام قضائی و به کارگیری ماموران و تیم های عملیات پلیس مبارزه با موادمخدر این فرماندهی در محدوده شهرستان ری عملیاتی شد، بیش از 550 معتاد متجاهر و کارتن خواب پس از جمع آوري و به کمپ” ماده 16 ” منتقل و زیر نظر کارشناسان جهت بهبودی قرار گرفتند.

سرهنگ طرهانی، با اشاره به اینکه اعتیاد در بسياری از جرائم و آسيب‌های اجتماعی از جمله وقوع سرقت و نابسامانی خانواده نقش دارد، تصریح کرد: طرح‌های جمع آوری معتادان متجاهر، برخورد قاطع با خرده‌فروشان موادمخدر و پاکسازی مناطق آلوده به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارند.

عضویت در خبرنامه سایت
عضویت در خبرنامه سایت
با عضویت در خبرنامه پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری هر روز صبح اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید
شما هر زمانی بخواهید می توانید خارج شوید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.