آموزش سبز کردن سبزه در پوسته تخم مرغ

وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: سبزه از جوانه گندم، جو و عدس رویانده می‌شود و اعتقاد بر این است که شادابی و خرمی را در طول سال به همراه دارد. اگر دوست دارید با روشی جدید برای سبز کردن سبزه آشنا شوید، از شما دعوت می‌کنیم تا در ادامه مطلب همراهمان باشید.

وسایل مورد نیاز

  • ۱۲ پوسته خالی تخم مرغ درشت
  • عدس یا گندم به میزان لازم

روش کاشت

۱. دانه‌های گندم / عدس را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید.

۲. سپس آن‌ها را درون یک بشقاب ریخته و صاف کنید. روی دانه‌ها یک عدد حوله مرطوب بگذارید. مراقب باشید که آب اضافی درون ظرف باقی نماند، زیرا موجب کپک زدن یا خراب شدن جوانه‌ها می‌شود.

۲. با استفاده از یک شیشه اسپری، روی حوله آب بپاشید تا خشک نشود.

۳. هر روز یک بار دانه‌ها را زیر آب بگیرید و آب آن را خالی کنید و دوباره حوله نم دار را رویشان قرار دهید.

۴. پس از سه روز دانه‌ها جوانه می‌زنند.

۵. پوسته‌های تخم مرغ را از بالا بشکنید. در بخش زیرین آن‌ها هم یک سوراخ کوچک برای زهکشی ایجاد کنید. سپس آن‌ها را درون شانه بچینید. درون تخم مرغ‌ها را تا نیمه با خاک پر کنید. جوانه‌های گندم / عدس را بریزید و دوباره یک لایه دیگر خاک بریزید.

هر روز سطح خاک را نمناک کنید تا جوانه‌ها رشد کرده و از خاک بیرون بیایند.

آموزشپوستهتخمدرسبزسبزهکردنمرغ
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما