ساق مرغ به همراه سبزیجات بهاری و موسیر سرکه ای

مواد لازم:

  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • چهار عدد ساق مرغ با استخوان
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک فنجان سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
  • یک و یک دوم فنجان مارچوبه که به قطعات ۴ سانتی تقسیم شده باشد
  • یک چهارم فنجان نخود فرنگی
  • ترخون تازه و خرد شده

مواد لازم برای موسیر سرکه ای:

  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذا خوری سرکه انگور
  • یک قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
  • یک قاشق چای خوری سس خردل
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای فلفل سیاه

دستور پخت:

۱. فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساق‌های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق‌ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید. سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود ۱۰ دقیقه.

۲. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود ۵ دقیقه. ساق مرغ‌ها را به یک بشقاب منتقل کنید.

۳. سیب زمینی‌ها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغ‌ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید.

۴. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی‌ها تقریبا پخته شوند، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.

۵. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود ۳ تا ۴ دقیقه در فر بمانند.

آماده کردن موسیر سرکه ای:

۱. روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ‌ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید

ایبهبهاریساقسبزیجاتسرکهمرغموسیرهمراه
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما