تُست فرانسوی با بلوبری یا کشمش

 
مواد لازم:

        ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای

        یک چهارم پیمانه شکر

        ۱ قاشق چایخوری دارچین

        ۴ عدد تخم مرغ

        نصف پیمانه خامه پرچرب

        یک قرص نان فرانسوی

        ۱ پیمانه بلوبری (می توانید کشمش را جایگزین بلوبری کنید)

        شیره افرا

 طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2- در یک کاسه، پنیر خامه ای، شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
3- تخم مرغ ها و خامه پرچرب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
 
4-در قسمت بالای نان فرانسوی، یک مستطیل باریک برش دهید و از نان جدا کنید.
 
5- با دست، قسمت جدا شده را به تکه های کوچک خرد کنید. سپس آنها را درون مخلوط تخم مرغ ریخته، بلوبری های را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع جذب نان ها بشود.
 
6- قرص اصلی نان را روی یک لایه ورقه روغنی درون سینی فر گذاشته و مخلوط بلوبری را در بخش میانی بریزید.
 
7- سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
 
8- پس از اینکه فرنچ تست کمی خنک شد، آن را برش زده و به همراه شیره افرا سرو کنید.

منبع :وب‌سایت روزیاتو

بابلوبریتستفرانسویکشمشیا
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما