روش های پخت خوراک گوشت و سبزیجات

در این مطلب قصد داریم شما را با روش های پخت خوراک گوشت و سبزیجات آشنا کنیم

مواد لازم

  • گوشت گوساله یا گوسفند: ۳۰۰ گرم
  • کرفس خرد شده: ۲ پیمانه
  • پیاز: ا الی ۲ عدد
  • سیر: ۲ الی ۳ حبه
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • هویج: ۳ عدد
  • لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم
  • گل‌کلم: ۳۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه ب مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این خوراک کافیه تا تمام مواد رو با هم بپزیم و برای این کار باید مواد دیرپزتر رو زودتر داخل قابلمه بریزیم تا همه‌ی مواد بعد پخت شکلشون رو حفظ کنن، به همین راحتی.

۲. پس ابتدا گوشت، پیاز، سیر، کرفس، فلفل و زردچوبه رو داخل قابلمه ریخته و به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و مواد رو حدود ۲ ساعت میپزیم.

۳. حالا سیب‌زمینی و هویج رو هم اضافه میکنیم و باز نیم ساعت دیگه به مواد اجازه پخت میدیم.

۴. بعد نوبت لوبیا سبزه.

۵. بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه لوبیا‌ها هم میپزن و باید کلم‌ها رو اضافه کنیم. در این مرحله نمک خوراک رو هم میریزیم.

۶. برای پخت گل‌کلم‌ها نهایتا ۵ الی ۱۰ دقیقه کافیه.

۷. به همین راحتی خوراک خوشمزه‌مون حاضره و پیشنهاد میکنم با آب‌لیمو یا نارنج تازه نوش جونش کنین.

استقبالبرویدبهخوراکخوراک گوشتخوراک گوشت و سبزیجاتزمستانسبزیجاتگوشت
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما