موکا فراپه قهوه؛ نوشیدنی سالم برای عاشقان قهوه

وب‌سایت دکتر کرمانی: کمتر کسی را پیدا می‌کنید که از قهوه و شکلات بدش بیاید بنابراین اگر برنامه غذایی خاصی را رعایت می‌کنید دوست دارید چنین مواردی هم در آن باشد تا احساس محرومیت نکنید. راستش را بخواهید درستش هم همین است هیچ دلیلی ندارد، چون رژیم هستید خود را از غذا‌های مورد علاقه خود محروم کنید. تنها چیزی که مهم است رعایت مقدار وعده‌ها است. اگر برنامه غذایی سالمی را در پیش گرفته اید برای خود زنگ تفریح هم کنار بگذارید.

این بدان معنا نیست که موکا فراپه امروز ما ناسالم است. سعی می‌کنیم یک نوشیدنی خنک و سالم را به شما آموزش بدهیم، ولی فراموش نکنید حتی یک چیزِ سالم نیز اگر بیش از حد استفاده شود تاثیر منفی دارد.

مواد لازم:

  • یک فنجان قهوه دم کرده غلیظ
  • دو قاشق غذا خوری شکر
  • یک قاشق غذا خوری شیر کم چرب ۲ درصد
  • یک و یک چهارم فنجان شیر کم چرب ۲ درصد
  • دو قاشق غذا خوری سیروپ شکلات
  • سه قاشق غذا خوری خامه کم چرب منجمد
  • یک قاشق چای خوری شکلات رنده شده

روش تهیه موکا فراپه

۱. قهوه، شکر و یک قاشق غذا خوری شیر را در یک لیوان با یکدیگر ترکیب کنید.

۲. ترکیب بدست آمده را در قالب‌های مکعبی یخچال بریزید و اجازه دهید حداقل ۲ ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه منجمد شوند.

۳. مکعب‌های یخی قهوه را به همراه یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که همه مواد نرم شوند مخلوط کنید.

۴. ترکیب به دست آمده را بین سه فنجان تقسیم کنید و روی هر سه به صورت مساوی خامه قرار دهید.

۵. در پایان نیز با شکلات‌های رنده شده روی فنجان‌ها را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده سرو است.

نکته سرآشپز: برای بدست آوردن قهوه غلیظ از سه قاشق غذا خوری قهوه خرد شده با یک فنجان آب استفاده کنید.

برایسالمعاشقانفراپهقهوهموکانوشیدنی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما