ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید!

وب‌سایت مجله کوروش: ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.

مواد لازم:

  • برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
  • کره ۶۰ گرم
  • سینه‌ مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم
  • قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد
  • ادویه‌ کاری ۱ قاشق چایخوری
  • قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۴۰۰ گرم
  • ماست چکیده ۲۰۰ گرم
  • زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زرده‌ی تخم‌مرغ ۴ عدد
  • فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده کرده ۷-۸ عدد

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

۱٫ برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

۲٫ حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در کاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یکدستی حاصل شود.

۳٫ آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

۴٫ حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. به گونه‌ای که آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

۵٫ حالا باقیمانده‌ کره را خرد کنید و روی ته‌چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینک ته‌چین را به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود

بچینیدتهچینسفرهایفرنگیگوجهمتفاوت
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما