آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل به صورت تصویری

فلافل غذای سنتی و بسیار خوشمزه در خاورمیانه می‌باشد که بانوان کدبانو و هنرمند معمولا این غذای خوشمزه را تهیه کرده و برای خانواده و دوستان خود سرو می‌کنند. علاوه بر این این غذا برای افراد گیاه‌خوار نیز بسیار مناسب است. اگر شما از افراد گیاه‌خوار هستید فلافل می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. در ادامه این مطلب از صورتی‌ها با طرز تهیه فلافل به صورت مرحله به مرحله و تصویری آشنا خواهید شد که امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه لحظات خوبی را در کنار خانواده خود بگذرانید. با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه فلافل

فلافل غذایی بسیار خوشمزه برای افراد گیاه‎خوار است. در این غذای خوشمزه ادویه‌جات بسیار مهم است و به سلیقه افراد بستگی دارد که کدام نوع از ادویه را در آن استفاده کنند.. در ادامه یک دستور العمل سنتی برای پخت و پر فلافل را می‌خوانید که ممکن است این روش زمان زیادی را از شما بگیرد. با ما همراه باشید با طرز تهیه فلافل به هصورت تصویری.

مواد لازم برای تهیه فلافل:

  • نخود: ۱ پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • جعفری تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • فلفل: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

قبل از این‌که تهیه فلافل را شروع کنید، تمام مواد مورد نیاز را آماده کرده و در دسترس خود قرار دهید تا بتوانید به راحتی تمام مراحل را دنبال کرده و با کمبود مواد اولیه مواجه نشوید.

طرز تهیه فلافل:

نخود خشک را تمیز کرده و داخل یک کاسه بریزید و مقداری آب به آن بیافزایید، سپس اجازه دهید نخود چند ساعت داخل آب استراحت کرده و خیس شود.

  • شما می‌توانید برای تهیه فلافل از نخود پخته شده استفاده کنید، که در این صورت نیازی به خیس کردن نخود ندارید.

بعد از خیس کردن نخود، نخود را یک بار دیگر شسته و داخل قابلمه به همراه مقداری آب بریزید تا آب جوش آمده و نخود بپزد.

  • نخود‌ها را حدود یک ساعت بجوشانید تا به طور کامل بپزد و زمانی که بین دو انگشت قرار می‌گیرد له شود. البته زمان مورد نیاز برای پخت نخود بستگی به نوع نخود شما دارد، ممکن است پخت نخودها کمتر و یا بیشتر از یک ساعت زمان بخواهد.

بعد از پخت کامل نخود‌ها، آن‌ها را بار دیگر شسته و داخل کاسه‌ای بریزید، اجازه دهید نخودها خنک شوند.

  • برای خنک شدن نخودهای پخته شده، آن‌ها را ۱۵ دقیقه در هوای آزاد قرار دهید.

بعد از پخت نخودها، گشنیز، جعفری تازه، پیاز و سیر را به وسیله‌ی یک چاقوی تیز برش داده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

بعد از خرد کردن کامل مرکبات، گشنیز، پیاز، جعفری و سیر خرد شده را به نخود پخته شده بیافزایید. سپس ادویه‌جات شامل: زیره سبز، نمک و فلفل را نیز به نخود و مرکبات بیافزایید.

در این مرحله تمام مواد را باهم ترکیب کرده و سپس مواد را داخل میکسر ریخته و باهم ترکیب کنید تا مواد کاملا به هم بچسبند. حالا آرد را به مواد بیافزایید و با استفاده از چنگال مواد را باهم ترکیب کنید.

  • آرد باعث اتصال بیشتر مواد به یکدیگر می‌شود. در صورت نیاز می‌توانید از یک قاشق آرد برای اتصال بیشتر مواد استفاده کنید.
  • تخم‌مرغ نیز یک متصل کننده‌ی قوی است که اگر مواد باهم ترکیب نشوند می‌توانید تنها از یک تخم‌مرغ برای اتصال بیشتر مواد استفاده کتید.

بعد از آماده شدن مخلوط فلافل، دست‌کش آشپزی به دست کرده و مقداری از مواد را بردارید و در دست خود به شکل توپک‌های کوچک دربیاورید.

بعد از آماده شدن فلافل‌ها به شکل توپک، روغن را داخل تابه‌ی با اندازه متناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن، فلافل‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید.

  • بهتر است دمای روغن در هنگام سرخ کردن فلافل ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد.
  • زمان سرخ کردن فلافل‌ها بستگی به اندازه توپک‌های شما دارد ولی اگر توپک فلافل در اندازه متوسط است حدود ۵ تا ۷ دقیقه برای سرخ کردن کافی است.

بعد از سرخ شدن کامل فلافل‌ها، آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن‌شان کشیده شود. سپس فلافل‌ها را داخل ظرفی قرار داده و آن‌ها را با ماست و سبزیجات تازه تزیین کرده، سرو کنید. دقت کنید که بهتر است این غذا گرم سرو شود. نوش جان

فلافل را می‎توانید به صورت ساندویچ و یا همراه با سیب‌زمینی سرخ کرده نیز سرو کرد. این بستگی به شما دارد.

آموزشبهتصویریتهیهصورتطرزفلافلمرحله
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما