آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند پخته و ریش شده -۲۰۰ گرم
  • ماش – یک و نیم پیمانه
  • لوبیا چشم‌ بلبلی – نصف پیمانه
  • برنج – نصف پیمانه
  • گندم – نصف پیمانه
  • سیب‌ زمینی نگینی خردشده – یک عدد
  • کدو حلوایی نگینی خردشده – یک پیمانه
  • عدس -یک پیمانه
  • پیاز سرخ شده – سه عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
  • آب گوشت – به میزان لازم
  • کشک و نعناع – به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

۲٫ سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

۳٫ پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به میزان کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

۴٫ حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

۵٫ در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

۶٫ حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

۷٫ یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

۸٫ هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

۹٫ می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید.

آشپاییزیخوشمزهقمماشابیک
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما