احتمال حیات فرازمینی در کهکشان راه شیری

این پژوهش جدید که در ژورنال «Science Advances» منتشر شده، عنوان «یک مدل تجمع سنگ‌ریزه برای شکل‌گیری سیاره‌های شبیه به زمین در منظومه شمسی» را یدک می‌کشد و می‌خواهد این نظریه که سیاره‌ها از سنگ‌ریزه‌های بسیار کوچک با ابعاد میلی‌متری در گذر زمان شکل‌ گرفته‌اند را تایید کند.

به گفته پژوهشگران، این فرضیه می‌تواند توضیحی برای خصوصیات سیاره‌های شبیه به زمین در منظومه شمسی ارائه کند:

«ما نشان می‌دهیم که یک سناریو تجمع سنگ‌ریزه برای شکل‌گیری یک سیاره شبیه به زمین، توضیحی برای چندین خصوصیت این سیاره‌ها در منظومه شمسی ارائه می‌کند که شامل جرم‌ها و مدارهای زمین، مریخ و ناهید، ترکیب ایزوتوپی زمین و مریخ و رساندن کربن و آب به زمین می‌شود.»

ایده اصلی این است که سنگ‌ریزه‌های یخ در زمان اولیه شکل‌گیری سیاره‌ها وجود داشته‌اند. به باور دانشمندان زمین، مریخ و ناهید به این روش شکل گرفته‌اند و ما به سیاره‌های فراخورشیدی مشابه هم دست پیدا خواهیم کرد. همچنین در حالی که انتظار می‌رود تنها زمین و شمار کمی از سیاره‌ها دارای آب باشند، طبق این نظریه شاید شمار بالایی از سیاره‌ها در کهکشان راه شیری حاوی آب باشند.

طبق بیانیه این دانشگاه، زندگی مبتنی بر کربن شاید بیش از حد تصورمان رایج باشد:

«این احتمال وجود دارد که تمام سیاره‌ها در کهکشان راه‌ شیری با المان‌های یکسانی ساخته شده باشند، بنابراین این سیاره‌ها می‌توانند حاوی آب و کربن یکسان با زمین باشند. بنابراین احتمال وجود حیات در آن‌ها هم وجود دارد.»

نسل آینده تلسکوپ‌ها توانایی ما در بررسی آسمان را افزایش می‌دهد و می‌توانیم نگاه بهتری به دنیای خارج از منظومه شمسی داشته باشیم. همین موضوع می‌تواند داده‌های بیشتری در اختیارمان قرار دهد و به داده‌های مربوط به ترکیب شیمیایی و دیگر خصوصیات سیاره‌های دیگر دست پیدا کنیم. بنابراین شاید در آینده موفق به شناسایی حیات فرازمینی در کهکشان راه شیری شویم.

فرازمینی هاکهکشان راه شیری
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما