مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

قاضی عسکر : زیرساخت های رفاهی ری متناسب زوار و گردشگران نیست

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام در جریان بازدید وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از آثار باستانی ری بر لزوم ارتقاء زیرساخت های رفاهی شهرستان ری برای زوار و گردشگران تأکید کرد.

0 64

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری ؛ حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات حوزه گردشگری شهرستان ری با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: در این شهرستان ظرفیت های بسیار بزرگی وجود داد که اگر به آن توجه شود تحول بزرگی در زندگی مردم شهرری  رخ خواهد داد.

وی به برگزاری مراسم هایی مانند سالگرد عبدالعظیم حسنی و مسلمیه با حضور چند ۱۰ هزار نفری زائران و عزادارن اشاره کرد و اظهارداشت: این جمعیت انبوه نیاز به مناسب سازی فضا و ایجاد زیر ساخت برای تسهیل حضور و آمد و شد دارد، در حالی که در این میان از زائران و گردشگران دیگر کشورها نیز حضور دارند.

حجت الاسلام قاضی عسکر یادآورشد: طی جلساتی که برگزار شد، بناست طرح اردوهای مذهبی را برای دانشجویان برگزار کنیم تا در سایه آن علاوه بر برگزاری مراسم های زیارتی، دانشجویان و علاقه مندان با تاریخ مذهبی و بزرگ مردان این شهرستان آشنا شوند.

تولیت آستان مقدس حرم عبدالعظیم حسنی(ع) برگزاری چنین طرحی را زمینه ساز حضور جمعیت چند میلیونی در این شهرستان برشمرد و گفت: پذیرایی از این گردشگران و اسکان آنان نیازمند فضا و زیر ساخت های مناسبی است که در شرایط کنونی، چنین ظرفیتی وجود ندارد.

وی به برگزاری سالانه مراسم اربعین به صورت خود جوش از سوی مردم عزادار اشاره و خاطرنشان کرد: از هم اکنون نگران این مراسمی هستیم که به دنبال آن جمعیت چند میلیونی وارد شهرری می شود و ما زیر ساخت های لازم را برای پذیرش و خدمات دهی به آنان نداریم.

حجت الاسلام قاضی عسکر با اشاره به وجود بالاترین میزان انسجام و همکاری در میان مدیران و مسئولان شهرستان ری، ادامه داد: اگر کمک کنیم می توانیم در اولین فرصت موزه آستان را راه اندازی کنیم و آثاری که از اینجا برده اند را به موزه باز گردانیم.

به گفته وی شهر ری از نظر نیروی انسانی ظرفیت بسیار بالایی دارد که می تواند با کمک آنان، پیشینه سابق ری احیا شود.

مشکل کارخانه سیمان و بقعه بی بی شهربانو باید حل شود

سید علی یزدی خواه نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی نیز دراین جلسه تاکید کرد: باید طی جلسه ای با حضور کارشناسان وزارت میراث فرهنگی، مسئولان کارخانه سیمان در بنیاد مستضعفان و مسئولان شهرستان ری، مشکل کارخانه سیمان و بقعه بی بی شهربانو را بررسی و حل کرد.

وی کارخانه سیمان تهران را در شهرستان ری، دارای ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن سیمان به صورت روزانه برشمرد که ۶۰ درصد نیاز استان تهران با تولیدات آن برطرف می شود.

یزدی خواه با اشاره به فعالیت چهار هزار نیروی کار به صورت مستقیم در کارخانه سیمان افزود: اکنون با این واحد صنعتی ۲ مشکل آلایندگی محیط زیست و حجم بالای استخراج سنگ معدن و به دنبال آن افزایش احتمال آسیب به کوه و بقعه بی بی شهربانو را داریم، که باید بررسی و مشکل را حل کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به برطرف شدن مشکلات مردم محله نفرآباد شهرری در حوزه ساخت و ساز و افزایش بنا، گفت: سطح اداره میراث فرهنگی این شهرستان نیز باید به معاونت اداره کل ارتقا یابد.

وی یادآورشد: شهرداری شهرستان ری و شهرداری های اطراف آمادگی دارند که بحث نگهداری و مراقبت از فضاهای میراثی را بر عهده بگیرند.

به گفته یزدی خواه مشکل دیگر مردم شهرری در اطراف آثار تاریخی هستند که اگر اجازه ساخت و ساز داشته باشند ابنیه و آثار نابود می شوند و اگر اجازه ندهیم مردم گلایه مند و آزرده هستند.

منبع خبرگزاری ایرنا
عضویت در خبرنامه سایت
عضویت در خبرنامه سایت
با عضویت در خبرنامه پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری هر روز صبح اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید
شما هر زمانی بخواهید می توانید خارج شوید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استفاده از خدمات بهتر سایت برخی از کوکی های مرورگر ذخیره شوند تا با سرعت بیشتری اطلاعات بازخوانی شود و مشکلی نداشته باشید پذیرفتن ادامه