مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

آموزش تصویری تهیه ژله به شکل شیرینی زبان

ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد می‌شود.در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد.

به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود.به دلیل استفاده از مواد مختلف دارای طعم‌های مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و … می‌باشد.

تهیه ژله شیرینی زبان  

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

یک ظرف پیرکس  را چرب کنید (نگران نباشید ژله چربی را جذب نمی کند)

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

 برای لایه های تیره تر از دلستر و یا نوشابه یا رنگ قهوه ای خوراکی استفاده کنید

به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روی آن است از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده کنید و به جای آب سرد آن از دلستراستفاده کنید تا تیره تر شوند می شود کمی نوشابه هم زد (من هیچ کدام را نداشتم چند قطره رنگ قهوه ای خوراکی زدم)

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

یک لایه نازک بریزید داخل پیرکسی که چرب کردید بگذارید داخل یخچال خودش را که گرفت

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

یک لایه با ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط می کنیم و می گذاریم تا خودش را یگیرد

یک لایه ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط می کنیم و روی لایه اول می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده را می ریزیم.

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده را می ریزیم و بعد پشت سر هم تکرار کنید تا ۸ لایه شود

و پشت سر هم تکرار کنید در چند مرحله بهتر است که تعداد لایه ها با لایه اول ۸ لایه بشوند (نشد هم مهم نیست) بعد که کامل خودش را گرفت با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید.

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

بعد که کامل خودش را گرفت با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

با چاقو مثل تصویر از وسط لایه تیره کمی بردارید (مانند شیرینی زبان)

 

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

در آخر روی آن کنجد بریزید.

آموزش تهیه ژله ،ژله به شکل زبان

با این برش راحت تر لایه های آن را ببینید

منبع :ایران بانو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.