مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

طرز تهیه نان اسکن با شکلات

با افزودن چیپس شکلات به مایه ساده نان اسکن با شکلات , می توان آن را به نان دلخواه دوست داران شکلات تبدیل نمود .

مواد لازم:

    آرد الک شده : 225 گرم

    کره : 60 گرم

    شکر دانه ریز : 1 قاشق غذاخوری

    چیپس شکلات : 50 گرم

    شیر : 150 میلی لیتر

طرز تهیه:

1. سینی شیرینی پزی را کمی چرب نمایید . آرد را داخل کاسه ای بریزید . کره را به تکه های کوچک خرد نموده , به آرد بیافزایید و با نوک انگشت ورز دهید تا به صورت خرده نان های کوچکی در بیاید .

2. شکر دانه ریز و چیپس شکلات را به مایه اضافه نمایید .

3. مقداری شیر به خمیر اضافه نمایید تا کمی نرم شود .

4. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید , پهن نمایید . آن را به شکل مستطیلی به اندازه 10 در 15 و ضخامت 2/5 سانتیمتر در آورید . خمیر را به 9 مربع یک اندازه برش بزنید .

5. نان ها را با فاصله مناسب روی سینی که از قبل آماده نموده اید , قرار دهید تا فضای کافی برای پهن شدن داشته باشند .

6. روی نان ها کمی شیر بمالید . سپس در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید تا کاملا پف نموده و طلایی رنگ شوند .

توصیه سرآشپز:

برای کیفیت بهتر , نان های اسکن را تازه بپزید و گرم سرو نمایید . می توانید آن ها را از وسط به دو نیم نمایید و بین آن ها کمی شکلات , خمیر فندق یا مقدار کمی خامه فرم گرفته بگذارید .

منبع :آوای سلامتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.