مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام امشب

لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.

مواد لازم:

        ۳ عدد سینه مرغ

        ۲ پیمانه پودر سوخاری

        ۵ عدد تخم مرغ

        ۱ پیمانه آرد

        ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)

        ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا

        ۸ عدد نودل لازانیا

        ۲ پیمانه پنیر موزارلا

        ۲ پیمانه پنیر پارمسان

        روغن گیاهی

        ریحان

 

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
 
3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
 
4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
 
5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
 
6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
 
7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
 
8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
 
9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
 
10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
 
11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.

منبع : وب‌سایت روزیاتو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.