مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

کیک خانگی ای که درست کرده ام نم دارد و حفره حفره شده، چه کار کنم؟

دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه…. سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.

کیک نم دارد

1 – کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

2 – کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده ( تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغز پخت نیست )

3 – مقدار یکی از 3 ماده اولیه ( شکر،مایعات و روغن ) زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!

کیک حفره حفره داره

1 – دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

2 – میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.

3 – زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

منبع : سوران

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.