مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

«پودینگ نان کره‌ای» با نان بریوش

دسر پودینگ نان کره ای پرطرفدار و قدیمی صاحب تحول تازه ای شده است. نان بریوش, به آن طعم فوق العاده ای می دهد ولی انواع دیگری از قبیل نان نیز, حسابی با این دسر جور در می آید.

مواد لازم:

    نان بریوش : 225 گرم

    کره : 1 قاشق غذاخوری

    چیپس شکلات خالص : 50 گرم

    تخم مرغ : 1 عدد

    زرده تخم مرغ : 2 عدد

    شکر دانه ریز : 50 گرم

    شیر غلیظ شده : 410 گرم

طرز تهیه:

1. نان بریوش را به برش های باریکی بریده و کمی کره روی یک طرف آن ها بمالید .

2. نان ها را داخل ظرف نسوز بگذارید , به طوری که سمت کره زده آن ها پایین قرار بگیرد . سپس کمی چیپس شکلات , روی آن ها بپاشید .

3. همین کار را با باقیمانده نان ها انجام دهید و کار را طوری تمام نمایید که لایه آخر برش های نان قرار گیرند .

4. شکر , تخم مرغ و زرده تخم مرغ ها را با هم داخل ظرف جداگانه ای بریزید و خوب بزنید تا مخلوط شوند . شیر را داخل قابلمه کوچکی گرم نمایید تا شروع به جوشیدن نماید . سپس آن را به مایه تخم مرغ ها اضافه نمایید و با همزن خوب بزنید .

5. مایه آماده شده را روی پودینگ پخش نمایید و به مدت 5 دقیقه صبر نمایید . سپس نان ها را داخل شیر فشار دهید .

6. ظرف نسوز را داخل تابه کباب پز فر قرار دهید و تابه را پر از آب جوش نمایید طوری که تا کمر ظرف پودینگ بالا بیاید .

7. آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه بگذارید تا مایه تخم مرغی خودش را بگیرد . قبل از سرو 5 دقیقه صبر نمایید تا سرد شود .

توصیه سرآشپز:

برای این که مقدار شکلات را در پودینگ نان کره ای دو برابر نمایید , شیر را همراه یک قاشق پودر کاکائو روی حرارت بگذارید و آن ها را هم بزنید تا زمانی که پودر کاکائو حل شود . سپس از مرحله چهارم به بعد کار را ادامه دهید.

منبع : آوای سلامتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.