مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

طرز تهیه دسر هویج

 دسر هویج تاثیر گذار برای مهمانی شام که بهتر است گرم و همراه خامه سرو شود. از آن جا که دسر هویج به سادگی منجمد می شود, می توان آن را از قبل آماده نموده و در فریزر نگه داشت.

مواد لازم جهت تهیه دسر هویج:

     هویج : 1/5 کیلوگرم

     روغن حیوانی : 10 قاشق غذاخوری

     شیر : 600 میلی لیتر

     شیر تبخیر شده ی غلیظ : 175 میلی لیتر

     هل پوست کنده و له شده : 10 عدد

    شکر : 9 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تزیین روی دسر:

     مغز پسته , خرد شده : 25 گرم

     ورقه نازک نقره خوراکی : 2 برگ

طرز تهیه:

1. هویج ها را بشویید. پوست بکنید و با دقت رنده نمایید.

2. کره حیوانی را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

3. هویج رنده شده را به کره اضافه نمایید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در حالی که مرتب هم می زنید , سرخ نمایید تا کاملا آب هویج ها تبخیر شود و رنگشان کمی تیره تر شود .

4. شیر , شیر غلیظ , هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 30 تا 35 دقیقه دیگر در حالی که هم می زنید , بگذارید سرخ شوند و به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای در بیایند .

5. مخلوط هویج را داخل ظرفی بزرگ و کم عمق بریزید .

6. اگر مایل بودید روی دسر را با پسته و ورقه نقره ی خوراکی تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

برای این که دسر هویج طعم خاص و مطلوبی پیدا نماید , بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود . در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر هویج به کم ترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده نمایید.

منبع : آوای سلامتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.