مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

طرز تهیه دسر تمشک

دسر تابستانی را می توانید با هر میوه ای که دوست دارید تهیه کنید. به نوعی این دسر تنها خامه و پنیرش ثابت است. باقی مواد قابل جایگزی کردن هستند. مثلا به جای شکر عسل، به جای بیسکویت لیدی فینگر تکه های کیک و به جای گردو بادام و یا پسته در تهیه این دسر می توانید استفاده کنید.

مواد لازم:

    ۲    لیوان تمشک یا توت سیاه

    ۸    عدد بیسکویت لیدی فینگر

    ۲۰۰ گرم پنیر لبنه

    ۲۰۰ گرم خامه

    ۱    استکان  پودر شکر

    نصف لیوان گردوی خرد شده

 
جهت تزئین:

    تمشک،

    قیصی خشک

    برگ های  تازه نعناع

 

طرز تهیه:

1. در ظرف  مناسبی  خامه  قنادی  را  آنقدر  بزنید  تا سفت  شود.  پودر  شکر  و  پنیر  لبنه  را  اضافه کنید.  کاملا  مخلوط  کنید

2. دو قاشق  غذاخوری  از  مخلوط  خامه  کف  لیوان  ریخته  رویش  بیسکویت  خرد شده  و  گردو  بپاشید.
 
3. روی  بیسکویت  ها  تمشک  ریخته  یک ردیف  دیگر  مخلوط  خامه ای  اضافه کنید.  آخرین  طبقه  باید  خامه  باشد تا  بتوانید  رویش   را   تزئین کنید.
 
4. قیصی  را  باریک  یا  مکعبی  خرد کرده  همراه  تمشک  و  برگ  نعناع  به  عنوان  تزئین  نهایی  روی  خامه   قرار  داده  سرو  کنید.

نکته: در اکثر  طرز تهیه  دسرها  برای  جا  افتادن  دسر آنها  را  در یخچال  قرار  میدهند.  شما  میتوانید  در   این  مورد   هم  این عمل  را  انجام  دهید   ولی  در  نظر   بگیرید  زمان  استفاده   از  این   دسر  به علت  وجود   خامه  و  پنیر،   همچنین تمشک محدود  است.   پس  بیست  چهار ساعت   در   یخچال  ماندن  این  دسر  را   نابود  میکند.  بیسکویت  هم  بسیار  سریع  رطوبت  خامه  و  پنیر   را  به خود جذب  کرده  نرم  میشود.  پس  برای  سرد  شدن  خامه  شما  میتوانید آنرا  بعد از  مخلوط  کردن  با  پنیر  در یخچال  قرار دهید  تا  خودش  را  بگیرد.  و  وقتی خیال  سرو  دسر  را دارید  مواد  را  در لیوان  های   زیبا  روی  هم چیده  سرو  کنید.

منبع : مجله آشپزی مثبت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.