مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

طرز تهیه موس آلبالو+پانا کوتا

مواد لازم:

    250 گرم پوره آالبالویا پوره انگور 

    2 ق س پودر ژلاتین

    2 ق س آب کرم

    300 گرم شکر

    100 گرم آب

    3 عدد سفیده تخم‌مرغ

 
مواد پاناکوتا:

    1 ق س ژلاتین

    200 گرم خامه

    100 گرم شیر

    75 گرم شکر

    2 /1  ق چ وانیل

    2 ق س آب سرد
 
روش تهیه موس

1. ابتدا ژلاتین را  در آب گرم حل  کرده،  به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.  

2. حالا سفیده‌ها را با همزن بزنید. پس از یک دقیقه شکر ذوب شده را کم کم به صورت نخی به سفیده‌های زده شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. سپس مخلوط پوره میوه – انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده را به مدت  1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

روش تهیه پاناکوتا

1.  ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه زمان دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.

2. زمانی که مایه به جوش آمد  و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین  و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
 
روش تهیه موس چند طبقه
 
1. ابتدا طبق دستور یکی از موس‌ها را با طعم دلخواه درست کنید، در قالب مورد نظر بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه موس خودش را گرفت- بهتر است روی آن کمی چسبنده باشد- مایه پاناکوتا را که درست کرده‌اید روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.

2. وقتی مایه پاتاکوتا  سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پس از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.