مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

شیوه تهیه رانی هلو در منزل

راگامگ: اگر شما هم به نوشیدنی هایی که در شرکت ها تولید می شود اعتماد ندارید بهتر است خودتان دست به کار شوید. ما در این پست قصد داریم که نکاتی مهم در رابطه با درست کردن یک رانی هلو خوشمزه و تا حد امکان بی ضرر را به شما دوستان عزیز بیاموزیم.

اما چرا باید رانی خانگی درست کنیم؟ اول اینکه خیالمان راحت است که از مواد نگه دارنده استفاده نشده است .

دوم اینکه کم هزینه است و از نظر اقتصادی هم به سود ما می باشد. و اما مهمترین نکته: شاید مهمان سرزده به خانه شما بیاید و شما امکان اینکه بخواهید نوشیدنی بخرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید را نداشته باشید ولی میتوانید با این دستور تهیه به راحتی از مهمانانتان پذیرایی بفرماید.

در ادامه دستور تهیه رانی هلو و نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو را به شما می آموزیم.

مواد مورد نیاز جهت درست کردن رانی هلو

  • هلو: به میزان دلخواه ( این میزان بستگی به تعداد رانی که میخواهید درست کنید دارد)
  • شکر: به میزان دلخواه (بهتر است کم باشد)
  • آب: به اندازه مورد نیاز
  • یخ تگری: به اندازه ای که نیاز دارید

دستور تهیه رانی هلو

دستور تهیه رانی هلو

۱٫ در مرحله اول میبایست هلو ها را شسته و پس از شستن آنها, پوست آن ها را جدا کرده و چهار الی هشت قاچ میبریم.

۲٫ هسته هلو ها را درآورده و سپس شکر و آب را روی گاز میگذاریم ( بهتر است شعله گاز بالا باشد ) تا بجوشد.

۳٫ در همین حین هلو هایی که از قبل قاچ کردیم را داخل ظرف محتوای آب و شکر می ریزیم.

۴٫ پس از چند جوش که هلو ها پخته شد از روی گاز برداشته و در یخچال میگذاریم.

۵٫ سی الی یک ساعت برای خنک شدن رانی ها وقت نیاز است, پس از آن میتوانید آن را میل کنید

نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو

  • اگر میتوانید تا حد امکان از میوه تر و تازه استفاده کنید
  • ظرف تهیه رانی باید لعابی باشد
  • تا حدی که امکان دارد از شکر کم استفاده کنید و یا اصلا از شکر استفاده نکنید
  • برای خوشمزه تر شدن رانی میتوانید به آن لیمو ترش هم اضافه نمایید
  • این دستور تهیه رانی هلو یکی از ساده ترین روش ها بود
  • دستور تهیه همگی رانی های خانگی به همین شکلی است و هیچ فرقی ندارد و تنها فرقشان بین میوه ها می باشد
  • شما میتوانید از مخلوط کن هم برای درست کردن رانی خود استفاده نمایید
  • برای خوشمزه تر شدن این رانی بهتر است از تگرگ های یخ استفاده کنید

چرا رانی های خانگی درست کنیم؟

دلیل اول این است که: در این آب میوه از مواد غیر مجازی مانند: بنزوات سدیم استفاده می شود.

دلیل دوم این است که: اصلا معلوم نیست این رانی هایی که در مغازه ها وجود دارند چگونه درست شده اند.

دلیل سوم این است که: در رانی ها از مواد بسیار زیاد نگه دارنده استفاده میشود که بسیار مضر هستند.

دلیل چهارم این است که: اخیرا اعلام شده است که رانی هایی که وارد کشور میشوند بسیار خطرناک و سرطان زا هستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.