مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

راز کتلت های مامان پز

بسیاری از ما وقتی بزرگ می‌شویم و زندگی تازه و مستقلی تشکیل می‌دهیم باز هم مواقع زیادی بخصوص هنگام خوردن غذا یاد مادرمان می‌افتیم و ذهنمان به سمت طعم و مزه غذایی می‌رود که او برایمان می‌پخت. به نظر شما چرا برخی غذاهایی که مادر‌ها می‌پزند این قدر خوشمزه می‌شد؟ چند راز و فوت و فن مادرانه را برای طبخ کتلت، در ادامه مطلب بخوانید.

_ آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.

_ سیب‌زمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیب‌زمینی خام را می‌توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیب‌زمینی با گوشت مخلوط نشود.

_ در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.

_ کتلت با سیب‌زمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری می‌برد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط می‌کنند، مناسب‌تر است.

_ برای سرخ کردن کتلت با سیب‌زمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغن‌گیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.

_ بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بی‌نظیری به کتلت می‌دهد. می‌توانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.

_ کتلت را با نان بولکی و پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!

منبع : loghmeh.ir

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.