مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

خمیر کلوچه و دستور تهیه

 خمیر کلوچه یک نوع خوشمزه از کلوچه است که با همه کلوچه‌هایی که دیدید متفاوت است، چون این کلوچه‌ها علیرغم اینکه شیرین، خوشمزه و لطیف هستند، اما هیچ نیازی به پختن و زمان گذاشتن برای آن ندارند. این‌ها کلوچه‌هایی ساده، سریع و با ترکیب انتخابی هستند. با وجود پخت نشدن در فر، اما هیچ گونه نگرانی از بابت مسمومیت غذایی وجود ندارد.

همه دسر‌هایی را که قبلا به شما یاد دادیم، فراموش کنید، چون این یکی از همه بهتر است. البته من دوست دارم کمی با شما شوخی کنم، اما صادقانه باید عرض کنم که این خمیر کلوچه یکی از بهترین دسر‌هایی ست که هر کسی می‌تواند درست کند. شاید شما هم مثل من قبل از پختن کلوچه بدتان نمی‌آید که یک ناخنکی به خمیر آن بزنید، اما این روش برای خمیر کلوچه گزینه بی خطری است، چون مسمومیت غذایی بوجود نمی‌آورد.

یک چیز خوب در مورد این دستورالعمل وجود دارد که هر کسی می‌تواند آن را درست کند. اینجا نیازی به مهارت پختن نیست و کسانی که فر ندارند با خیال راحت دسرشان را درست می‌کنند. قطعا گرم کردن آرد یک مرحله به این کار اضافه می‌کند که هر کسی می‌تواند آن را انجام دهد و خوردن این کلوچه را برای همه هم امکان پذیر می‌کند.

من خودم عاشق کلوچه هستم بخصوص این نوع شکلات چیپسی که خیلی دوست داشتنی است؛ بنابراین این دستورالعمل جالب را با شما به اشتراک گذاشتم، مطمئنا همه اعضای خانواده از پیر و جوان آن را دوست خواهند داشت. در زیر سه نوع کلوچه شکلات چیپسی، کلوچه شکلاتی خرده شکلات و کلوچه قند رنگی را داریم که ابتدا روش آماده کردن آرد کلوچه خوراکی را به شما یاد خواهیم داد.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

طرز تهیه خمیر کلوچه

از آنجایی که وجود باکتری‌ای کولای (E. coli) در آرد احتمال می‌رود، برای از بین بردن هر نوع باکتری، باید قبل از مصرف چیز‌هایی مثل خمیر کلوچه باید آرد را گرم کرد؛ و البته در این نوع کلوچه تخم مرغ هم وجود ندارد و احتمال آلودگی دیگر به صفر خواهد رسید؛ بنابراین برای درست کردن کلوچه به ترتیب زیر عمل کنید:

۳ پیمانه آرد را داخل یک سینی فر ۴۵ در ۳۳ را بریزید و پخش کنید. آن در فر گرم شده به مدت ۷ دقیقه یا تا زمانی که دمای آرد به ۷۰ درجه روی دماسنج برسد. این کار را می‌توانید با حرارت ملایم گاز انجام دهید. بگذارید به طور کامل خنک شود سپس داخل یک ظرف دردار بریزید.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

این مرحله کمی کثیف کاری دارد بنابراین از یک کفگیر فلزی استفاده کنید و آرد را یک گوشه جمع کنید و داخل یک کیسه زیپ لاک بریزید. بعدا به اندازه نیازتان از آن بردارید.

مواد لازم برای خمیر کلوچه شکلات چیپسی

  • آرد گرم شده: ۱ پیمانه (۱۳۶)
  • کره: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
  • شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
  • شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم)
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری، مقداری بیشتر در حد نیاز
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی نیمه شیرین: ۱/۲ پیمانه (۸۲ گرم)

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

 

طرز تهیه

۱. کره و هر دو نوع شکر را را داخل کاسه بریزید و نمک را هم روی آن بپاشید. با استفاده از همزن برقی آن را آنقدر بزنید تا کمرنگ و سبک شود. حدود ۳ دقیقه زمان کافی است.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

۲. وانیل و شیر را هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

۳. آرد را هم یکجا اضافه کنید و با همزن فقط در حدی که مخلوط شود، بزنید.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

۴. در انتها شکلات چیپسی را داخل خمیر ریخته و با یک کفگیر پلاستیکی با هم قاطی کنید تا در همه جای خمیر فرو برود. خب حالا خمیر خوراکی کلوچه شکلات چیپسی آماده است؛ می‌توانید به مدت نهایتا یک هفته آن را در یخچال نگهداری کنید.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

کلوچه شکلاتی با خرده شکلات

مواد لازم

  • آرد گرم شده: ۲/۳ پیمانه (۹۲ گرم)
  • پودر کاکائو: ۱/۳ پیمانه (۳۲ گرم)
  • کره: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
  • شکر سفید: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری یا کمی بیشتر
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ خرد شده: ۱/۳ پیمانه

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

 

طرز تهیه

۱. کره و شکر را داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط بریزید. شکر را هم به طور یکدست روی آن بپاشید.

۲. با استفاده از همزن برقی، شکر و کره را آنقدر بزنید تا کمرنگ و پف شود که ۳ دقیقه طول می‌کشد.

۳. ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری و اسانس وانیل را داخل آن ریخته و مخلوط کنید سپس آرد و پودر کاکائو را هم افزوده و حین هم زدن شیر را کم کم اضافه کنید.

۴. با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی شکلات را داخل آن مخلوط کنید. این خمیر کلوچه خوراکی را داخل یخچال نگهداری کنید.

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

کلوچه ترافل رنگی

مواد لازم

  • آرد گرم شده: ۱ پیمانه (۱۳۶ گرم)
  • کره: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
  • شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۶ گرم)
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری یا بیشتر
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • اسانس بادام: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی سفید: ۱/۳ پیمانه (۵۴ گرم)
  • ترافل رنگی: ۳ قاشق غذاخوری (۳۶ گرم)

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

 

طرز تهیه

۱. کره و شکر را داخل کاسه بریزید و نمک را روی آن‌ها بپاشید.

۲. با استفاده از همزن برقی، آن‌ها را با هم خوب میکس کنید تا کمرنگ و پف شود. ۳ دقیقه کافی است.

۳. شیر، اسانس و انیل و اسانس بادام را ریخته و با آرد مخلوط کنید. در صورتی که خشک است حین افزودن آرد، ۱/۲ قاشق غذاخوری شیر بیشتر اضافه کنید.

۴. با استفاده از کفگیر پلاستیکیف شکلات چیپسی و ترافل رنگی را با آن مخلوط کنید. موقع سرو کردن، کمی بیشتر قند رنگی روی آن بریزید. خمیر کلوچه خوراکی را داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم

در این مدل خمیر کلوچه، تخم مرغ حذف شده است بنابراین برای جلوگیری از خشک شدن به آن شیر اضافه می‌شود. مقدار شیر در اینجا استاندارد است، اما اگر خشک بود، کمی بیشتر اضافه کنید.

آرد را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده، آرد را به مدت ۷ دقیقه گرم کنید تا به دمای ۷۰ درجه برسد. این کار را می‌توانید روی حرارت بسیار ملایم گاز انجام دهید. اینجا نباید آرد را زیاد تفت دهید تا بو بگیرد بلکه باید در حدی باشد که بوی خامی از بین رفته و میکروب‌های آن کشته شود.

برای نگهداری باید خمیر را در یخچال و در ظرفی دردار به مدت نهایتا ۱ هفته نگهداری کنید. اگر بخواهید مدت زمان طولانی‌تری آن را نگهداری کنید، آن را در فریزر و به مدت ۲ ماه حفظ کنید.

اگر بخواهید می‌توانید به آن بستنی اضافه کنید که در این صورت نیازی به شیر ندارد. یکی از ساده‌رین روش‌ها این است که آن را به شکل استوانه‌های کوچک درآورده و چند ساعتی در فریزر داخل کاغذ مومی نگه دارید سپس آن را به شکل دایره‌های کوچک ببرید. این خمیر را می‌توان به شکل‌های مختلف درآورد از جمله به شکل توپک‌های کوچک یا ترافل.

اگر همزن برقی ندارید می‌توانید از دست استفاده کنید؛ بنابراین از کره ذوب شده استفاده کنید و مرحله هم زدن شکر و کره را خیلی راحت حذف کنید.

نباید این خمیر را بپزید، چون به دلیل نبود تخم مرغ و پف کننده‌ها (بیکینگ پودر و جوش شیرین) این خمیر خیلی پهن و صاف خواهد شد و در انتها یک کلوچه نرم و پفی نخواهید داشت.

در صورتی که بخواهید این خمیر را برای ۲ نفر درست کنید، از این مقدار‌ها استفاده کنید:

  • آرد گرم شده: ۱/۴ پیمانه
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
  • نمک: کمی
  • شیر: ۱ قاشق غذاخوری یا کمی بیشتر
  • اسانس وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی مینی: ۲ قاشق غذاخوری

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

 

منبع: cookingclassy

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.