مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

ابتلای ۷ تن از پرسنل بهشت زهرا به کرونا

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اقدامات شهرداری برای مدیریت بحران کرونا، تجهیز مجتمع عروجیان بهشت زهرا(س) به سردخانه ۴۰ فوتی و ۲ سردخانه کندویی، تجهیز و آماده سازی سوله‌های بحران و اختصاص ۲ دستگاه کانتینر ۱۲ متری یخچال دار و ایجاد قطعه جدید در این مکان را از جمله این اقدامات ذکر کرد.

مجتبی یزدانی روز یکشنبه در دویست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران توضیح داد: قبرچینی به تعداد ۱۰ هزار قبر در قطعه جدید صورت گرفته است ضمن اینکه آغاز طراحی و ساخت مرکز تطهیر مجهز و ایزوله با هدف افزایش ظرفیت پذیرش اموات (عروجیان ۲) در مواقع بحرانی در محل سوله‌های بحران، نظارت دائم بر  سیستم تصفیه خانه سالن‌های تطهیر بهشت زهرا (س) توسط شرکت آب و فاضلاب استان تهران و نصب دستگاه پایش از راه دور و کلر زنی در تصفیه خانه از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در مجموعه بهشت زهرای تهران است.

وی ادامه داد: همچنین سوله‌های بحران مستقر در بهشت زهرا (س) تجهیز و آماده سازی و ۲ دستگاه کانتینر ۱۲ متری یخچال دار با هماهنگی ستاد معراج شهدا جهت پشتیبانی از سردخانه مرکزی انجام شده است.

یزدانی گفت: پس از شیوع کرونا و به همت بنیاد مستضعفان مبلغ ۸ میلیارد تومان بین کارگران و اقشار آسیب پذیر جامعه توزیع شد و کمک ۵ میلیارد تومانی به دست فروشان نیز در حال انجام است.

وی اضافه کرد: عطف به مکاتبات شهردار تهران با ریاست بنیاد مستضعفان مبنی بر کمک بلاعوض به گروه‌های هدف، طی ۲ نوبت کمک به کارگران سازمان پسماند و سازمان بهشت زهرا (س) به مبلغ ۴ میلیارد تومان، کمک به دست فروشان نیازمند سطح شهر به مبلغ ۴ میلیارد تومان از طریق شهرداران مناطق ۲۲ گانه انجام شد.

وی در خصوص اقدامات ضدکرونایی شهرداری تهران همچنین گفت: همزمان با شیوع کرونا در اواخر بهمن ماه با تشکیل جلساتی با حضور شهردار تهران ۵ کارگروه در شهرداری تهران تشکیل و حوزه معاونت خدمات شهری به عنوان متولی کارگروه بهداشت محیط و دفع پسماند جهت آمادگی و مقابله با شیوع بیماری کرونا تعیین شد.

یزدانی ادامه داد: اعضا این کارگروه متشکل از سازمان‌های بهشت زهرا، مدیریت پسماند، میادین میوه و تره بار، آتش نشانی، بوستان‌ها، ساماندهی، پایانه‌ها، اتوبوسرانی، بهره برداری مترو، شهروند و تاکسیرانی هستند که به صورت هفتگی جلسات مستمری را در ۴ نوبت حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار می‌کنند.

معاون شهردار تهران با اشاره به اقداماتی که برای پرسنل خدمات شهری در نظر گرفته شد، تصریح کرد: مقرر شد تا آموزش پرسنل سازمان‌ها و شرکت‌ها، تأمین اقلام و تجهیزات بهداشت فردی از جمله ماسک و دستکش، ضد عفونی کردن ساختمان‌های اداری – اسکان کارگری، ضد عفونی سطوح و معابر شهری – سرویس‌های بهداشتی و اجرای طرح غربالگری ویژه پرسنل سازمان‌های آتش نشانی – بهشت زهرا – میادین تره بار با همکاری شرکت شهر سالم اجرا شود.

یزدانی با اشاره به اقدامات شاخصی که در این مدت انجام گرفت، گفت: در سازمان آتش نشانی، طراحی و ساخت ۷ دستگاه خودرو سنگین (۴ تنی) ویژه انجام عملیات ضدعفونی معابر شهری، تهیه تجهیزات ویژه ضدعفونی و رفع آلودگی شامل ۲۵ دستگاه فوکر، ۱۰۰ دستگاه گندزدائی محیط و مایع ایروپکس S۲۵۰ از جمله موارد شاخصی بود که در این سازمان به اجرا درآمد.

وی همچنین به ضدعفونی اماکن و المان‌های شهری نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون، بازارهای میوه و تره بار ۱۵۱ مرحله، بازار بزرگ ۲۵ مرحله، پایانه‌های مسافربری برون شهری ۲۵ مرحله، محوطه داخلی و خارجی بیمارستانها و درمانگاه‌ها ۵۶۳ مرحله، ۴۳۴ ایستگاه اتوبوس و بی آر تی، اماکن عمومی و شهری ۲۳۲۸ مرحله، پایانه‌های تاکسی رانی ۸۷۵ مرحله، ۹۲۹ پایانه اتوبوس رانی، ۵۴۹ پل عابر پیاده و ۱۸۸ پمپ بنزین و گاز ضدعفونی شده‌اند.

وی با اشاره به اقداماتی که در میادین میوه و تره بار انجام شد، گفت: اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و راه اندازی فروش غیرحضوری در ۱۳ میدان اصلی از اقداماتی بوده است که در این حوزه انجام گرفت و در همین راستا شاهد افزایش ۴۱.۲ درصدی فروش محصولات در فروردین سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.

یزدانی به اقدامات سازمان مدیریت پسماند نیز اشاره کرد و گفت: مکاتبه و دستور توقف کامل پیمان‌های عملیات تفکیک از مبدأ و جمع آوری پسماندهای خشک تا اطلاع ثانوی توسط مناطق ۲۲ گانه، اخذ حکم دادستان تهران و هماهنگی با ضابطین قضائی جهت اجرایی شدن بند فوق، جمع آوری روزانه ۱۰۰ تن پسماند بیمارستانی از ۱۵۰ بیمارستان و مراکز درمانی براساس پروتکل‌های بهداشتی، برچسب گذاری کیسه‌های پسماند بیمارستانی پس از گند زدایی و افزایش آهک پاشی با هدف بالا بردن راندمان گندزدایی پسماندهای بیمارستانی از جمله اقداماتی بود که در این مدت در سازمان مدیریت پسماند به اجرا در آمد. همچنین پیمانکاران را ملزم کردیم تا نسبت به تأمین و به کارگیری تجهیزات حفاظت فردی شامل ماسک، لباس کار و دستکش اقدام کنند.

ابتلای ۷ تن از پرسنل بهشت زهرا به کرونا

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود از تصمیم گیری برای بازگشایی بوستان ها ظرف یکی دو روز آینده خبر داد.

مجتبی یزدانی که پس از استماع سوالات و تذکرات و پیشنهادات اعضای شورا مجددا به ایراد نطق پرداخت گفت: غربالگری کارکنان معاونت خدمات شهری که در مواجهه با بیماری کووید ۱۹ قرار دارند با هماهنگی های لازم به خوبی انجام گرفته به شکلی که ما کمترین تلفات را به دلیل این بیماری داشتیم.

وی افزود: یک نفر در حوزه پسماند، دو نفر در میادین میوه و تره بار و هفت نفر در بهشت زهرا مبتلا به کرونا شدند که خوشبختانه اقدامات لازم برای این افراد انجام شد و برخی از آنها پس از قرنطینه موفق به فعالیت مجدد در محیط کار مشغول شدند.

یزدانی ادامه داد: شرکت شهر سالم برای غربالگری کارکنان اقدامات خوبی انجام داده و به غیر از این اقدام با برخی از آزمایشگاهها نیز قرارداد داریم.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد کاشت درختان برگ سوزنی نیز گفت: در حال حاضر این کار  را انجام نمی دهیم و کاشت این درختان تنها در کمربند سبز پایتخت انجام می گیرد و مورد جدیدی از کاشت این نهال ها نداشته ایم .

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با شهرداری منطقه ۲۲ گفت: انتظار داریم که کمیسیون برنامه و بودجه همکاری لازم را انجام دهد تا ما در زمینه تامین آب این منطقه به نتیجه مطلوب برسیم.

وی در خصوص پسماندهای بیمارستانی نیز گفت: جداسازی پسماندهای بیمارستانی وظیفه شهرداری نیست و این مشکل باید به صورت کشوری حل شود. لذا درخواست می کنم که در  زمان مناسب این موضوع با وزارت بهداشت در میان گذاشته شود.

یزدانی در مورد فروش مجازی محصولات سازمان میادین میوه و تره بار نیز گفت: از شرکتهای دانش بنیان درخواست همکاری کردهایم و آنها به این موضوع ورود پیدا کردند. همچنین از تجارب سایر کشورها نیز با همکاری دفتر شهردار استفاده خواهد شد به شکلی که بنا داریم برنامه را در ۱۳ میدان تره باربرای خریدهای مجازی انجام دهیم.

وی در خصوص عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران نیز گفت: ما اعتبار لازم را به پیمانکاران داده ایم که در یکی دو مورد مطالبات را واریز نکرده بودند که برخورد لازم انجام شد. در مورد وضعیت باقرشهر و کهریزک هم برنامهای داریم که به زودی گزارش ان را اعلام میکنیم.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد دفن بیماران مبتلا به کرونا درحرم عبدالعظیم حسنی گفت: متولی امامزادهها شهرداری تهران نیست. گمان نمیکنم آنها نیز اجازه دهند. البته شنیدهام دفن این بیماران در حرم ممنوع شده و اگر چنین اتفاقی افتاده باید از کانال های دیگری غیر از شهرداری پیگیری شود.

بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر ۲۳ فروردین در مجموع ۷۰ هزار و ۲۹ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد تاکنون چهار هزارئو ۳۵۷ نفر جان خود را از دست داده اند و ۴۱ هزار و ۹۴۷ نفر بهبود یافته اند.

عضویت در خبرنامه سایت
عضویت در خبرنامه سایت
با عضویت در خبرنامه پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری هر روز صبح اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید
شما هر زمانی بخواهید می توانید خارج شوید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استفاده از خدمات بهتر سایت برخی از کوکی های مرورگر ذخیره شوند تا با سرعت بیشتری اطلاعات بازخوانی شود و مشکلی نداشته باشید پذیرفتن ادامه